maanantai 5. marraskuuta 2012

Lännen nopein puvun kavennus

Käväisin perjantaina Stilissimassa sovittamassa pukua korjausten aloittamista varten. Alunperin ostamani pukuhan oli minulle noin kaksi kokoa liian iso, koska ostin sen rekistä remonttialen aikaan. Päädyimme silloin siihen, että uuden tilaamisessa ei välttämättä olisi ollut hirveästi järkeä, koska pukujen rinnanympärys olisi voinut jäädä muuten oikeassa koossa pieneksi. No Stilissimaan oli nyt kyseisestä puvusta tullutkin kaksi kokoa pienempi versio ja Heidi päättikin sitten kokeilla, josko se vaikka menisi päälleni ja menihän se. Näin tulikin sitten suoritettua lännen nopein kavennus, sillä vaihdoimme puvut sitten päikseen :D Eri kätevää sanoisin. Rinnanympärystä päästetään nyt hiukan ja vyötäröltä nipistetäään aavistus lisää, mutta ei mitään niin radikaalia kuin alunperin ajateltu kahden koon pienennys.

Muutaman viikon päästä on sitten seuraava sovitus, sitä ennen pitäisi kipaista vielä uudelleen myös WEKissä, koska bodyn pantyline tahtoo hiukan näkyä puvun läpi. Joko body pitää muuttaa stringimalliseksi tai sitten joku shortsityyppinen ratkaisu, mutta katsotaan, eivätköhän ne siellä WEKissä osaa asialle jotain tehdä. Muuten alusasu toimii ihan täydellisesti puvun kanssa.

p.s. Kutsut saatiin postista perjantaina ja ne on MAHTAVAT, siis aivan mielettömän ihanat, jee :) Jotain sneak peakiä laittelen kunhan saan napattua niistä edes kännykkäkameralla kuvan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti