sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Hääkenkäni

Vaikka pukuakaan ei ole päätetty niin kengät mulla on :D Koska häistä saa ihan yrittämättäkin aikaiseksi täydellisen kulutusjuhlan, yritän hillitä tuhlaamista sillä, että päätin ottaa hääkengiksi yhdet rakkaimmista kengistäni: Minna Parikan Tracyt. Sain kengät mieheltäni syntymäpäivälahjaksi muutama vuosi takaperin, mikä aiheutti täydellisen Parikka hullaantumisen. Tämän jälkeen kaappiini saattoi päätyä muutamat muutkin Parikat...  Kengillä on niin paljon tunnearvoa jo nyt, että päätin ladata niille myös hääkenkien tittelin. Sitä ennen ne pääsevät kuitenkin kunnostukseen ammattitaitoiselle suutarille, sillä niissä näkyy varsinkin koroissa pieniä elämän jälkiä. Vaikka sinänsä tottakai tämä kenkähullu ihan mielellään ostaisi uudetkin kengät, en halua hankkia kenkiä, joiden funktio olisi vain häät ja koska Tracyni ovat mukavasti sisäänkäytetyt, jaksaa niillä tanssahdella vaikka koko illan. Ne ovat ihan uskomattoman mukavat jalassa!




4 kommenttia:

  1. Wow, upeat kengät! Multa onkin mennyt ihan täysin Parikan malleista tämä ohitse. Ihanat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänks :) Nää mun Tracyt on ostettu vuonna 2009 ja mun mielestä nää taitaa itseasiassa taitaa olla vuoden 2008 mallistoa, jos en ihan väärin muista.

      Poista
  2. On kyllä tosi kauniit kengät! Parikat on ollut mullakin pitkään haaveissa, ja vihdoin sain kotiutettua Bellet :) Niissä oli taivaallista jorata koko polttari-ilta :D

    VastaaPoista
  3. Kivat kengät ja näyttävät myös siltä, että niillä jaksaa monta tuntia juhliakin :)

    VastaaPoista